Sonntag, 3. April 2011

Luftwaffe museum Gatow

pri krasnem pocasi se musi poradat akce na krasne pocasi urcene. a proto jsme se vydali do luftwaffe musea Gatow, ktere je janz weit weg.. plavili sme se lodi pres wansee a pak jeste popojizdeli busem, nez jsme se k cili dostali. ale stalo to za to! pozemek plnej letadylek, raket a zbrusu nove udelana vystava! a nase teufelsberg gruppe tam nejspis bude delat prohlidky.
nej objekt byl tester rychlosti reakce - mackani cudliku po rozviceni svetylka -- s leem sme u toho stravili asi pul hodiny a dotahli sme to oba na rekord 17 milisekund s tim, ze lepsi uz to proste bejt nemuze. :)
tak tady paar fotecek.. vice jako vzdy na: https://picasaweb.google.com/sim.binko/Gatow?authkey=Gv1sRgCPCVlP6F_d3CYg#











a jako mile zakonceni jsme skoncili v mile beirgarten na brehu wansee, kde sme jeste dlouho sedeli a uzivali si uzasneho pocasi! a taky se nam podarila uzasna vec -- osladit hranolky! tak to dopada, kdyz sim a leo jdou pro hranolky a shanej sul -- staly tam na pultu dve vetsi dozy s bilym obsahem a pak misticky naplnene papirovejma sackama -- dle me uvahy, ze v pytliccich je vzdycky cukr a ve vetsich nadobach sul (ted uz si za tou uvahou tak nestojim) sem popadla jednu z vetsich nadob -- ehm, a bylo to mliko! tak rikam, vem to druhy , to bude urcite sul! tak leo pekne hranolky osladil :D a nej bylo, ze po ochutnani si toho jeste pekne dlouho nevsim ---   hihiiiii!
no a dneska sme si taky naaaramne uzivali krasnyho pocasi -- peknej hic-- a nachodili sme po berline po propoctu neco malo pres deset kilaku -- taky me pekne boli nooozickyy :) ale fakt nadhera! hnedle je berlin uplne jiny mesto, milionkrat lepsi nez v zime!! proste genialni! vsichni lidi venku, vysedavajici na zahradkach kavaren--

uzasny, vice takovych vikendu!! 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen