Montag, 15. August 2011

maminka a paula i karol

uz je zase na case udelat dalsi zarez do meho blogu. tento "hard-core" vikend tomu totiz dal dosti velky duvod. ale zacnu jeste o fous driv.. 


tyden po dance tady byla na navsteve maminka s honzou. sice sem je vitala jeste zeslabla blicim virem, ale nakonec byl uspesne zazehnan. tak sme si mohli pekne poturistit :) konecne jsem tak byla treba v schlossu charlottenburgu nebo v schlossu cecilienhof, kde se konala postupimska konference a taky v sanssouciskem parku uvnitr neue palais a galerie. jen skoda, ze kdyz sme byli v potsdamu, tak nam zrovna celej den prselo. a taky sem byla po x letech zase v pergamonmuseu. furt tam este maj pergamonskej oltar a tu tyrkysovou branu. myslim, ze mi to zas na delsi dobu stacilo :) 







 







a dalsim velice povedenym zazitkem byl koncert polske skupiny paula i karol (http://paulaikarol.pl), ktery se odehraval v prostoru velmi podobnem Meet facory v Praze - clubu Mica Moca (http://micamoca.com/). deje se tam dle vseho spousta zajimavych veci a tento koncert nebyl vyjimkou. velice prijemna a zabavna hudba, zadnej velkej experiment, pekne hravy a zabany. vsak si to na strankach poslechnete sami. a ze bylo pekne, tak se predtim a po tom dalo sedet jeste na dvore u stolecku a povidat a povidat. opravdu peknej zazitek. a leo si dokonce chtel stahnout jejich desku. wow. jen skoda, ze nemam zadny fotky...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen